2015
Foarte bun 7,9
pe baza a 5232 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 5232 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,5
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Servicii 7,8
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Min din Singapore
Cuplu
Sejur 3 nopți în decembrie 2014
Hotel with excellent location
Excellent location, comfortable rooms, consistent quality
I am a repeat customer of The Cityview and they have never disappointed me. The location is excellent, less than 50 metres away from the MTR station. The quality is highly consistent and the room is very comfortable. I will definitely stay there again when I come back to Hong Kong.
Recenzat 09 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Per din Suedia
Turist solitar
Sejur 2 nopți în decembrie 2014
standard
Ford reception location
Cold from straff and clame
Recenzat 08 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Huay din Singapore
Turist solitar
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Near train station
Location , spacious room
Enjoyed a great stay at the hotel. Though the furnishings was a little dated , the bigger room area and its location made up for it. City view was one of the drop off stops for the free shuttle from the airport express , which made the location ideal . In addition , it's near the train station.. Will stay there again for the convenience.
Recenzat 07 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tan din Singapore
Familie cu copii mici
Sejur 3 nopți în noiembrie 2014
Good location
Good Location, free upgrade of room upon request & near to MTR
Will definitely choose this hotel again!
Recenzat 07 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kwan din Australia
Cuplu
Sejur 7 nopți în noiembrie 2014
Great Location
Location. Nice staff. Late check out.
I have stayed at Cityview Hotel a few times before. Really like the location and the 12pm check out time. Plus I could leave my luggage there and pick it later to catch a late flight. Very clean hotel.
Recenzat 06 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Cheung din Singapore
Turist în scop de afaceri
Sejur 3 nopți în decembrie 2014
Good hotel choice. It has become my regular hotel
cleanliness, staff perfomrnace and politeness and loca convenience
It has been quite pleasant and I have chosen this hotel as my regular whenever I am visiting Hong Kong
Recenzat 06 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wilaiwan din Thailanda
Călător în grup
Sejur 2 nopți în decembrie 2014
cleanliness. location. service.
cleanliness. location. service.
Recenzat 06 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Susan din Singapore
Turist solitar
Sejur 4 nopți în mai 2014
small room for the price; but location is worth it
location, location, location
Recenzat 05 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lam din Singapore
Turist în scop de afaceri
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Reasonably good value hotel in HK.
Courteous & very helpful staff, location, cleanliness
Pleasant & hazzle free. Only negative could be the meagre $5 daily charge for temporary parking of luggage. Definitely not a revenue generator to the hotel but could be a deterrent to some inconsiderate guests or some reasons best known to the hotel. Ultimately an irritant to genuine customer.
Recenzat 04 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rona din Filipine
Cuplu
Sejur 3 nopți în noiembrie 2014
good but not quite worth for a 4 star hotel
location , courtesy of staff , comfort
good
Recenzat 03 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: