2015
Foarte bun 7,9
pe baza a 5236 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 5236 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,4
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,8
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după
Recenzii verificate

Tiam din Singapore
Turist solitar
Economic
Sejur o noapte în mai 2016
best counter service when check-in
great service , clean room , location ,fast check-in and out . i sure be back in this hotel
Recenzat 11 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jaime din Filipine
Călător în grup
Premier Double Double
Sejur 2 nopți în mai 2016
Deteriorating Service
Staff are not friendly anymore. Restaurants serve good food but disappointing service.
Recenzat 10 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wun din Hong Kong
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2016
Premier room is good
Premier room is new decorated and provide mobile phone for call and internet free of charge. Location is excellent just a station to Mongkok By MTR.
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sumina din Indonezia
Călător în grup
Economic
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
Good location
Staff was helpful to arrange for room change
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lee din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
Very good hotel
We were there for 5d4n. The hotel was kept very clean everyday. Staff were very polite and friendly, and very near to MTR station. I will be back again. Highly recommended
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kong din Singapore
Turist în scop de afaceri
Economic
Sejur o noapte în aprilie 2016
Surprise Free Upgrade
Got a complimentary upgrade during check-in. Was over the moon when i check-in into room. It was nap-sort. Location was terrific.
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Fanny din Singapore
Familie cu copii mari
Premier Double Double
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
I chose to stay in Cityview again
I really love the location. Very convenient to many nice shopping areas and eateries
Recenzat 06 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MIGUEL din Filipine
Cuplu
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
GOOD FOOD, GOOD LOCATION , CLEAN AND HELP FUL STAFF.
THANKS FOR ALL SERVICES
Recenzat 06 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rachel din Malaezia
Familie cu copii mici
Economic
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Great experience
Have been to HK numerous times. This hotel offers the best stay I ever had in HK so far,
Recenzat 05 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lilli-Ann din Filipine
Familie cu copii mici
Economic
Sejur 3 nopți în mai 2016
Good location, clean room
Satisfied
Recenzat 05 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: