2015
Foarte bun 7,9
pe baza a 5232 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 5232 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,5
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Servicii 7,8
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Choon din Singapore
Familii cu copii mici
Economic Plus
Sejur 6 nopți în iunie 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Recenzat 18 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Khaw din Singapore
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Recenzat 17 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

PNG din Singapore
Cupluri
Economic
Sejur 3 nopți în iunie 2016
NA
Nil
Recenzat 16 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Eunice din Singapore
Cupluri
Economic
Sejur 3 nopți în mai 2016
Affordable and very convenient
-
Recenzat 16 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

lawrence din Filipine
Cupluri
Deluxe
Sejur 6 nopți în iunie 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Recenzat 15 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shu din Singapore
Cupluri
Economic
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Recenzat 15 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yuk din Regatul Unit
Călători în grup
Economic Plus
Sejur 6 nopți în iunie 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Recenzat 15 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tony din Statele Unite
Turiști solitari
Economic
Sejur 5 nopți în iunie 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Recenzat 14 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

YAP din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Economic
Sejur 6 nopți în aprilie 2016
great location
clean room
Recenzat 14 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

YAP din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Premier cu WiFi gratuit şi mic dejun gratuit
Sejur 9 nopți în aprilie 2016
great location
clean room
Recenzat 14 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: