2015
Foarte bun 7,9
pe baza a 5232 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 5232 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,5
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,8
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Yee din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Economic
Sejur 2 nopți în mai 2016
Good Location
Convenient. Close to train station. Great service.
Recenzat 02 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shimin din Singapore
Cupluri
Economic
Sejur 7 nopți în iunie 2016
Great location, friendly staff
There is an entrance to Yau Ma Tei MTR just 2 minutes away, and the surrounding area was filled with supermarkets, eateries, etc. All staff from the concierge to the security and cleaners were also extremely friendly and helpful throughout our stay. I sought help for a broken lock on my luggage and within 5 minutes the hotel staff got an engineer to come over and fix the issue. I definitely recommend this hotel to anyone planning on staying in Hong Kong.
Recenzat 02 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Terence din Singapore
Familii cu copii mici
Economic
Sejur 4 nopți în iunie 2016
Faulty aircon switches
U can't control the fan speed. It always at high though u set to Low. I have to open the toilet door and wake up in the night to off it and on again when feeling stuffy.
Recenzat 02 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

konanki din India
Familii cu copii mici
Economic
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Ok
Ok
Recenzat 30 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHAIYAPRUK din Thailanda
Călători în grup
Economic
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Good location
Everytime i stay here
Recenzat 29 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

WaiLing din Singapore
Turiști solitari
Economic
Sejur o noapte în iunie 2016
other than shopping, all the HiFi store also in walking distant.
Good location for not expensive shopping and good eating restaurant
Recenzat 29 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lay din Singapore
Familii cu copii mari
Economic
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Great!
Good location, clean room. YMT MTR is just behind the hotel.
Recenzat 29 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ittichai din Thailanda
Călători în grup
Economic
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Late check in
More than 30 mins late check in from the hotel. The staff told me that the causes od delay was they just has only housekeeper to tidy up per floor...does it make sense?!??
Recenzat 28 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hong din Singapore
Familii cu copii mari
Economic Plus
Sejur 4 nopți în iunie 2016
Shopping, eating
Good location , Near mrt
Recenzat 27 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sau din Singapore
Călători în grup
Cameră familială cu 1 pat dublu și 2 paturi single
Sejur 5 nopți în iunie 2016
Safe Stay
Great and safe stay because of security staff at hotel front. Great Service!
Recenzat 26 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: