Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 5078 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 6,8
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 7,1
  • Servicii 7,1
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

leandro din Filipine
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
good location
food shopping cheap hotel
i had a good stay because if you go around a lot in honking and don't spend a lot of time in the hotel this is the place to be
Recenzat 08 noiembrie 2014

leandro din Filipine
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în septembrie 2014
perfect location for shopping
location, shopping ,food around
very pleasant i have stayed here 8x and i love the location and the food.
Recenzat 08 noiembrie 2014

Kwok din Singapore
Turiști solitari
Standard
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Helpful staff
the staff that helped to collect luggage is very helpful and give me clear direction to my bustop.
It is small but very comfortable.
Recenzat 07 noiembrie 2014

tan din Malaezia
Turiști solitari
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
hong kong leisure
location, food and shopping
good location for walk around the area of shopping
Recenzat 07 noiembrie 2014

choong din Malaezia
Cupluri
Standard
Sejur 3 nopți în octombrie 2014
good
location,
good location room is a bit small
Recenzat 07 noiembrie 2014

Duncan din Hong Kong
Turiști solitari
Standard
Sejur 3 nopți în noiembrie 2014
Bathroom fan dont work
friendly staff, good location, price
as per above comments but the bathroom fan didn't work and I have reported to the front desk. never fixed. The shower waterflow is quite slow.
Recenzat 06 noiembrie 2014

Sow din Malaezia
Călători în grup
Standard
Sejur o noapte în octombrie 2014
Good location
Good location, clean & nice
Good location, clean & nice
Recenzat 06 noiembrie 2014

Chai din Singapore
Turiști solitari
Standard
Sejur 4 nopți în octombrie 2014
perfect location
Location is good. there are many eateries nearby hotel.
The stay was overall good. I was quite disappointed that i have to pay for the mineral water.
Recenzat 04 noiembrie 2014

RAYMOND din Statele Unite
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în octombrie 2014
Too small for the money.
Clean and location.
It was just a place to sleep, and not to expect anything else. There was not even enough room to open a second suit case. Bed was very firm, good for me, but my wife complained about it all night, every night. If you like softer beds do not come.
Recenzat 04 noiembrie 2014

chie din Malaezia
Cupluri
Standard
Sejur 3 nopți în octombrie 2014
room too small
location only
room are too small,the best of the hotel just near MTR and opposite got the famous dessert hui lou san and just nearby temple street.
Recenzat 04 noiembrie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: