Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 5078 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 6,8
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 7,1
  • Prestaţia personalului 7,1
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

Marc din Filipine
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 5 nopți în aprilie 2014
comfort
value,easiness,shopping
Recenzat 17 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Marc din Filipine
Călător în grup
Standard
Sejur 4 nopți în mai 2014
Comfort and near shopping area
comfort,convenience,value
Recenzat 17 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yau din Hong Kong
Cuplu
Standard
Sejur o noapte în februarie 2015
good
comfortable, clean, convenient
good
Recenzat 15 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

WILSON din Filipine
Familie cu copii mici
Standard
Sejur 4 nopți în decembrie 2014
Very good location near mtr
service location cleanliness
very nice hotel, free shuttle bus going to airport train station. Also, walking distance to MTR.
Recenzat 12 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Danny din Australia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 4 nopți în februarie 2015
Economical for business stay
location, free internet, economical
I have always stayed at this hotel 4 times a year during my business trips to Hong Kong. This time, the room I was in has a noisy air-cond, so I had to turn it off when I sleep, but the room got cold as it is winter in HK. The blanket was a bit thin so I had to wear a lot to keep warm during the night. I sure will ask for a room with think blanket and quiet aircond next time during winter stay at this hotel - yep, will stay at this hotel again.
Recenzat 10 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wing din Malaezia
Cuplu
Standard
Sejur 5 nopți în ianuarie 2015
Great location poor house keeping
Location location location
They did not vacuum/Hoover the room carpet during my 5 nights stay. Coffee powder needs to be reminded to be refilled. At time forgotten to provide fresh towel. Small room. Friendly counter staff
Recenzat 07 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Guoxin din China
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 3 nopți în ianuarie 2015
Many tourist group
Location, price, room
Too many tourist group here, always noisy, even in midnight, can hear people running and talking in the corridor
Recenzat 01 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

KIT din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în ianuarie 2015
great location
great location
Recenzat 01 februarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

LEE din Taiwan
Familie cu copii mari
Standard
Sejur 4 nopți în iunie 2014
good location
very small but clean, good location
Good
Recenzat 31 ianuarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kevin din Statele Unite
Cuplu
Standard
Sejur 9 nopți în ianuarie 2015
ID STAY AGAIN
CLOSE TO PLACES TO EAT. FRIENDLY HOUSEKEEPERS. STAFF ARE NICE
My stay at the hotel was very nice. its right on the corner and if ur trying to get to other places its near a train station and many places to eat near by. my only problem is that the last two nights of my stay i found very small bugs on the floor and could not stop itching for almost a week after i left. maybe its because i stayed there for 17 days but i should not have to experience that when paying so much for a decently small room. Last thing is I dont like that there is no information about the deposit beforehand and that if u use the drinks in ur room ur charged for everyone that u drink. no drinking water because of the pollution also. and my video game console overheated because of the wiring there and the wall sockets are different with only one adapter. its a nice place to stay if ur okay with sitting in a bed all day. the design of the room was very nice and friendly looking but so small and no space to really put anything.
Recenzat 30 ianuarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: