Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 5078 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 6,8
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 7,1
  • Servicii 7,1
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

Nilobon din Thailanda
Cuplu
Standard
Sejur 2 nopți în mai 2016
more than I pay for
compact hotel but impressed. location worth for shopping, eating and travelling. i will go back to this hotel for next time.
Recenzat 07 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHIN din China
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
value for money convenient hotel
a small but conveniently located hotel suitable for visitors and budget business travellers. helpful staff and a free mobile phone provided for city use. a very good facility offered
Recenzat 07 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chan din Hong Kong
Cuplu
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
.
.
Recenzat 06 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

pimlada din Thailanda
Cuplu
Standard
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Staying for 3 nights for sightseeing in HK
I spend 3 nights with my boyfriend there, the location is nice. The room is quiet old, but overall it's satisfactory for what we pay. Okay for teenagers/backpackers who wouldn't mind small space but not suitable for a family who would like to have a weekend getaway
Recenzat 06 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Irene din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
Convenient and strategy
Good location
Recenzat 05 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

EDward din Hong Kong
Turist solitar
Sejur o noapte în mai 2016
convenience
sufficent facilities inside the room
Recenzat 05 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sue din Malaezia
Cuplu
Standard
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
Convenience
Good service ,cleanliness ,free handy smartphone provided with unlimited data usage
Recenzat 05 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Walter din Australia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
Ideal for being in the heart of Kowloon
I only neede a quick stopover on my way to Shenzhen and the Silka Seaview was a lovely surprise find. Just sold out the nights I'm back in Hong Kong or I would make it my go-to hotel in the city.
Recenzat 04 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

FUI din Singapore
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Free mobile phone provided
It is really great experience to stay with Silka, they provide free mobile phone with unlimited data access, and free IDD call to Singapore and Malaysia, we can stay contact with our love one without charges.
Recenzat 04 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

FUI din Singapore
Turist în scop de afaceri
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Free mobile phone provided
It is really great experience to use the free mobile phone provided by the hotel. Data is unlimited, IDD call back to Singapore and Malaysia is free also. Thumbs up with this service.
Recenzat 04 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: