2015
Fantastic 8,4
pe baza a 13034 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 13034 opinii
  • Curățenie 8,9
  • Dotări 8,6
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Servicii 8,5
  • Raport calitate-preț 8,3
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Kenneth din Singapore
Turist în scop de afaceri
Plaza Deluxe
Sejur 2 nopți în septembrie 2015
Review
Location, helpful staff, free wifi
Recenzat 11 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Fong din Singapore
Familie cu copii mici
Plaza Grand Plus
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
Staycation
Great and clean environment, good location and good service
Love this hotel especially my kids, loving the pool and the bath tub!!
Recenzat 11 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Christina din Malaezia
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur o noapte în septembrie 2015
Very good service
Staff attitude, room clean, service
very comfortable
Recenzat 11 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Faustina din Malaezia
Familie cu copii mari
Plaza Grand Plus
Sejur 2 nopți în august 2015
Value for Money!
Location, Rooms, Convenience
Good location, only around HKD200/30mins from HKIA, direct access to MOKO (shopping mall with plenty of good dining options (Pizza Express is a good one)). Staff performed well, with good English and efficient service. Mong Kok East MTR station is directly connected, while the Mong Kok MTR station is a short walk away. Very affordable given the convenience. We got room upgrades too :)
Recenzat 10 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Adora din Filipine
Călător în grup
Plaza Deluxe Familial
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
Perf
Accessible, Smells nice, Spacious
Superb
Recenzat 10 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kwan din Singapore
Familie cu copii mici
Plaza Deluxe Familial
Sejur 2 nopți în august 2015
Good Stay
Good Bed/ Pillow, Space and Service
Good Bed/ Pillow, Space and Service
Recenzat 10 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bryan din Singapore
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur 5 nopți în august 2015
A must-come-back hotel!
Convenience in terms of location, well mannered staff, well spoken English
I had a rather enjoyable stay with my family this vacation at Royal Plaza Hotel. The staff assisted me very well with politeness. Price is reasonable through Agoda and location is very convenient between Mongkok and Mongkok East through the link footbridge provided. I'd definitely come back to this hotel if Agoda continues providing us consumers with good prices :)
Recenzat 09 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chew din Malaezia
Cuplu
Plaza Deluxe Familial
Sejur 3 nopți în august 2015
Hotel location
Room
Family
Recenzat 08 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Robert din Malaezia
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
The Right Choice
Convenient, Comfortable, Complete
Everything is just perfect from the minute we landed at the airport to check-in at the hotel until the day we check-out at the hotel & check-in our luggage at Kowloon Station for our flight home. You just need to ask the hotel staffs for all your needs e.g. transportation, food, etc.
Recenzat 08 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wee din Singapore
Familie cu copii mici
Plaza Deluxe
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
2nd time with Royal Plaza
I like the location, Room cleanliness and service of the hotel
The stay is good. I will stay for my 3rd time
Recenzat 08 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: