Fantastic 8,2
pe baza a 3530 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 3530 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,2
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,3
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Floyd din Statele Unite
Cuplu
Cameră standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Weekend getaway
Great location, but they gave us a smoking room when we requested a non-smoking room. Beside that, everything was great.
Recenzat 16 septembrie 2016

Surya din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în septembrie 2015
Good location
Satisfied.
Recenzat 14 septembrie 2016

tay din Canada
Turist solitar
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în august 2016
close to airport
good if u have a day layover ,but not much around there .
Recenzat 12 septembrie 2016

XP din Singapore
Familie cu copii mici
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Good stay
3rd stay and satisfied as always. What would make it better would be that there is complimentary wifi in the rooms!
Recenzat 11 septembrie 2016

Jasmine din Singapore
Călător în grup
Standard cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Convenient Hotel
Hotel is convenient for people who wants to go to the Big Buddha as it is near the cable car station. Also situated beside an outlet shopping centre.
Recenzat 11 septembrie 2016

Laurence din Irlanda
Turist solitar
Standard cu 2 paturi
Sejur o noapte în iulie 2016
too pricey
A nice hotel but a little pricey for the out-of-town location. Facilities are excellent tho overall. Mind the tourists in the surrounding area and shopping centre. You wont be disappointed with room interior. Overall, a reasonable stay despite the price. Thank you.
Recenzat 07 septembrie 2016

Leilani din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră Superior Queen sau Twin
Sejur 4 nopți în decembrie 2015
Great Location, we enjoyed shopping. Great foof and friendly staff, airport transfer was great and i
we enjoyed our stay in their Executive Lounge.. Food was great and reasonable. We spent our New Years Eve in the Lounge. And it was great.
Recenzat 07 septembrie 2016

Meng din Taiwan
Turist în scop de afaceri
Cameră standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în august 2016
pretty good hotel but internet is not complimentry
it's a pity
Recenzat 05 septembrie 2016

Joejel din Filipine
Familie cu copii mici
Standard cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2016
Fantastic experience
Arrived almost midnight and staff were very helpful
Recenzat 05 septembrie 2016

Guan din Malaezia
Cuplu
Cameră standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în mai 2016
Average good
Average good
Recenzat 04 septembrie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: