Foarte bun 8,0
pe baza a 2844 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2844 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Dotări 7,4
  • Situare 8,7
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,1
Aranjare după

Teng din Macau
Cupluri
Dublă confort
Sejur o noapte în mai 2016
Excellent
The staffs are friendly. They update my room as a courtesy. We are satisfied the service.
Recenzat 17 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jacob din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Confort spațios
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Top notch everything
Great staff, very attentive, easy to get to and from hotel, all features.. can't say enough good things.
Recenzat 15 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Manolito din Filipine
Familii cu copii mici
Confort spațios
Sejur 4 nopți în decembrie 2015
Great Location.
Great Location. Near MTR and Tram. 5 - 8 mins. away from IFC Tower Airport Express.
Recenzat 08 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

John din Australia
Turiști în scop de afaceri
Confort spațios
Sejur 2 nopți în iunie 2016
EXCELLENT
perfect for the business traveller
Recenzat 29 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maeve din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Dublă confort
Sejur 4 nopți în iulie 2016
Great room
Excellent Service
Recenzat 24 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Michael din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Studio Exectuive
Sejur o noapte în august 2016
Typically nice reception, clean room. Good breakfast
Nice recption
Recenzat 14 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

David din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Confort spațios
Sejur 17 nopți în iulie 2016
Could use improvement
All in all Metropark Wanchai is a decent enough place to stay. Convenient location not far from Wanchai MTR station, fast to get most places in Hong Kong. Some things need improving... Carpet was a little worn in my room. I was on the 18th (top) floor and periodically there was a loud bang from the roof about every 1/2 hour which was startling and very annoying. The air conditioner in my room would not get the room cool enough, even when set to the lowest setting. I informed the front desk staff of this twice and they were very courteous both times and said they would send maintenance to look at it. I stayed two weeks and it was never fixed. Finally, housekeeping kept failing to replenish the soap and small hand towels in my bathroom, had to keep asking. Will probably look for a different hotel for my next stay.
Recenzat 09 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mary din Arabia Saudită
Turiști solitari
Confort cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Overall stay!
Recommended!
Recenzat 31 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yih din Malaezia
Cupluri
Dublă confort
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Nice Hotel
Spacious, clean and comfortable room. Good location. The provision of complimentary 3G smartphone was helpful in exploring the city easily.
Recenzat 21 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

NGAI din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră dublă Comfort spațioasă
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Value for money
Value for money
Recenzat 18 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: