Fantastic 8,5
pe baza a 2084 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2084 opinii
  • Curățenie 9,0
  • Dotări 8,3
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Servicii 8,9
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 7,0
Aranjare după

Jonathan din Statele Unite
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur 2 nopți în august 2016
great location in HK
we loved this little hotel. The staff are great...very helpful, the room is small but has some nice surprise perks...like a Jacuzzi bath tub, a free mobile phone to use, and free soft drinks and snacks. Loved the location near the Jordan MTR station and very close to shopping on Nathan Road. The Lounge on the 29th floor is a great place in the evening
Recenzat 27 august 2016

Inna din Rusia
Turist solitar
Dublă deluxe
Sejur 2 nopți în august 2012
Good hotel
I was there for 1 day so cant say much, rooms are very comfortable with awesome views, id definetely stay again
Recenzat 17 august 2016

Yvonne din Singapore
Turist solitar
Dublă deluxe
Sejur 6 nopți în august 2016
-
very near to MTR.
Recenzat 16 august 2016

HUEY din Singapore
Călător în grup
Dublă deluxe
Sejur 2 nopți în august 2016
Front desk staff was very helpful n pleasant. Room was clean n comfortable,too.
Handy phone provided certainly made getting around much easier. Thumbs up!👍👍
Recenzat 13 august 2016

En din Singapore
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur 4 nopți în august 2016
Nice boutique hotel and good location
Good location, fantastic facilities (especially impress of bathtub jacuzzi & great rooftop terrace)
Recenzat 11 august 2016

Amelia din Singapore
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur 5 nopți în august 2016
I would stay there again.
This is our second stay with Hotel Madera and it is nothing short of excellent. We are very pleased with our stay, from the service to the location. Would highly recommend to my friends and families.
Recenzat 11 august 2016

Julia din Singapore
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Excellent Service and Perfect Location
This property is very conveniently located. Just 3 minutes walk away from the MTR station. The service is superb. Staff are all very helpful and responsive! The room is very clean and huge considering this is Hong Kong.
Recenzat 07 august 2016

charoen din Thailanda
Turist în scop de afaceri
Dublă deluxe
Sejur o noapte în august 2016
Nice
Nice location Nice place
Recenzat 07 august 2016

Tu din Vietnam
Familie cu copii mici
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
big room with modern facility
big room with bathroon, modern facility, handy phone, etc.
Recenzat 06 august 2016

ho din Hong Kong
Cuplu
Grand deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
great
clean , convinenece, comfort,
Recenzat 05 august 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: