Foarte bun 7,7
pe baza a 1161 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1161 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,3
  • Situare 8,5
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Servicii 7,7
  • Raport calitate-preț 7,3
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

Christopher din Regatul Unit
Turist în scop de afaceri
Cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în august 2016
Good value for such a central location
Clean, good value, great location . Would book again
Recenzat 14 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yi-Jen din Statele Unite
Cuplu
Cu vedere la oraş
Sejur 3 nopți în august 2016
Excellent experience!
It's a great hotel. We will definitely stay there again next time. Although the room is not big, but it's sufficient and comfortable. The bed is very comfortable and the staff is VERY helpful and friendly. We stayed on the 27th floor facing the mountain. The view is incredible!!! The location is excellent as well. A real 5 star experience.
Recenzat 10 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jason din Hong Kong
Cuplu
Cu vedere la oraş
Sejur o noapte în august 2016
Great price/value
Awesome location, and incredible view of the city. For the price. The bathtub is tiny, but I really can't complain.
Recenzat 08 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tsang din Hong Kong
Cuplu
Cu vedere la oraş
Sejur o noapte în iulie 2016
Vacation
Good
Recenzat 05 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jon din Norvegia
Turist solitar
Vedere la port
Sejur o noapte în iulie 2016
Convenience at Central
Apart from the aircon in my room (badly in need of overhaul) everything was good about my stay. The room being classed as bay view was a slight exaggeration, but if you put yourself at a certain awkward angle it was possible to see an inch of the bay. The rooms are small but cleverly laid out to maximise usability. May stay again.
Recenzat 31 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MingWei din Taiwan
Turist în scop de afaceri
Cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good, especially service.
The service is very good. The staff helped me call taxi, take my luggage, or hold the door for elevators.
Recenzat 25 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Teresa din Regatul Unit
Cuplu
Cu vedere la oraş
Sejur o noapte în iulie 2016
Room
The room is small and the staffs are not very friendly
Recenzat 13 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chinh din Australia
Turist în scop de afaceri
Cu vedere la oraş
Sejur o noapte în iulie 2016
Pleasant stay
Will definitely come back
Recenzat 10 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MingWei din Taiwan
Turist în scop de afaceri
Cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în iunie 2016
The location is good
Most of the staff are willing to help the customers.
Recenzat 07 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Carrie din Australia
Cuplu
Cu vedere la oraş
Sejur o noapte în iunie 2016
Great location
We loved our stay @ the Lan Kwai Fong hotel. It's in a fantastic location, close to everything. Definitely recommended!
Recenzat 02 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: