Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 389 opinii
  • Curățenie 6,1
  • Dotări 5,0
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 6,4
  • Prestaţia personalului 5,9
  • Raport calitate-preț 6,5
  • Alimentaţie/Local 5,2
Aranjare după

YOONKYUNG din Coreea de Sud
Turist solitar
Cameră single / dublă
Sejur o noapte în octombrie 2014
cheap
good location
cheap thats all
Recenzat 10 noiembrie 2014

PHILOMENA din Malaezia
Cuplu
Cameră triplă - 1 pati single și 1 pat dublu
Sejur 4 nopți în octombrie 2013
Location, Location, Location
Location, Location, Location
Jordan Comfort Inn is right in the middle of Nathan's busy street. it is just a few step to the train station and airport shuttle bus stops in front of the hotel. Many good restaurant around this place and easy to get around. the only setback is the lift to the hotel is too small and slow. The staff is not friendly but the owner jodi is a very nice lady.
Recenzat 27 octombrie 2014

Chandra din Regatul Unit
Turist în scop de afaceri
Cameră single / dublă
Sejur o noapte în octombrie 2014
This is not hotel , this is backpack accommodation
Nothing is best about this hotel, I don't know how this come with 6.xx points in the score. Every thing about this place is not what written in your report. Again, this is not hotel or motel. this is back packer accommodation. somebody apt. coverted into six bedrooms accomodation which is not to standard of hotel. size: 2.5 m x 2.7 m. What you can except from this dirty place.
Recenzat 26 octombrie 2014

Kevin din Malaezia
Turist solitar
Cameră single / dublă
Sejur 4 nopți în ianuarie 2014
Small room
Location
The room is very very small with very very small toilet. The place is a bit dodgy. I would not recommend my friend to stay here.
Recenzat 19 octombrie 2014

Amornthep din Thailanda
Călător în grup
Cameră triplă - 1 pati single și 1 pat dublu
Sejur 4 nopți în decembrie 2013
not impressed totally
As since first day arrived, we found that warm water making machine in bathroom had been destroyed. Then we asked them to fix - it was took time to fix more than 2days 1 night but luckily we have booked 2 rooms for saving in case of small earlier. Reception told us to leave together in our booked other room a night without looking other room available. and lastly even we asked them some take care and even check-out time - no have any hospitality and discount for 2 days 1 night which we must paid by to able to rest. it's make us upset with this hotel and that Hongkong for this time ever in my travel life.
Recenzat 11 octombrie 2014

Robert din Statele Unite
Turist solitar
Cameră single / dublă
Sejur 9 nopți în septembrie 2014
Great experience and comfort
Staff helpful, clean, great location
Great
Recenzat 08 octombrie 2014

PENG din Taiwan
Călător în grup
Sejur o noapte în octombrie 2012
Jordan Comfort Inn
bad
Recenzat 18 septembrie 2014

Thitichaya din Thailanda
Călător în grup
Cameră single / dublă
Sejur 3 nopți în martie 2014
it is ok
clean cheap but small
the room are so small also fit for us
Recenzat 30 aprilie 2014

Thitichaya din Thailanda
Călător în grup
Cameră single / dublă
Sejur o noapte în martie 2014
cheap and ok
cheap and nice area near by mrt
it's ok, the price can affordable
Recenzat 30 aprilie 2014

Kin din Hong Kong
Turist solitar
Cameră single / dublă
Sejur o noapte în aprilie 2014
good price
good price, good location, fast service
good price, good location, fast service
Recenzat 28 aprilie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: