2015
Foarte bun 8,0
pe baza a 8039 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 8039 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,6
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,3
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

massimo din Italia
Cupluri
Sejur 2 nopți în octombrie 2012
hotel piacevole e cortesia nel servizio
pulito,nuovo
abbiamo prenotato una stanza matrimoniale e ci siamo ritrovati con una camera per disabili con il letto pi+ piccolo di quello che noi intendiamo per piazza e mezza, per cui non abbiamo dormito quasi niente!! In oltre, la camera era per disabili con una doccia bassa, con un rosone fisso a un metro e cinquanta di altezza, senza box o tenda per doccia. la doccia allagava completamente l'intero bagno, almeno un centimetro di acqua che ha reso impossibile l'uso di qualsiasi apparecchio elettrico asciuga capelli ecc). Abbiamo chiesto più volte di cambiare stanza ma ci è stato detto che l'albergo era pieno. Se mai doveste capitare in questo albergo ,chiedete sempre una camera con due letti perché per matrimoniale non intendono quello che intendiamo noi. La colazione è cara e molto povera. L’aria condizionata troppo alta da bloccare la digestione !!!
Recenzat 01 noiembrie 2012

SYUANTING din Taiwan
Călători în grup
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur o noapte în septembrie 2016
Nice
very good!
Recenzat 28 septembrie 2016

Yee din Malaezia
Cupluri
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Clean & convenient
Clean & convenient.
Recenzat 28 septembrie 2016

Norman din Singapore
Cupluri
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 4 nopți în mai 2016
Like the convenience to the Macau Ferry Terminal, and the Airport Terminal.
Was a pleasant stay, with convenient location to my transport requirements! Will stay there again, this being my second stay there.
Recenzat 26 septembrie 2016

Li din Singapore
Călători în grup
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Nice clean hotel with decent prices
Not as centrally located as desired, but within walking distance of Sheung Wan MTR station and close to tram stop. AEL shutter bus stops right next at hotel so very convenient if travelling by AEL. Located near the dried seafood and dried food area with a more local neighbourhood feel. Very clean and neat place.
Recenzat 26 septembrie 2016

gee din Coreea de Sud
Turiști solitari
Cameră Queen Standard, cu vedere la oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
location
cleaning, view etc... Everyting was perfect!!
Recenzat 26 septembrie 2016

Douglas din Africa de Sud
Turiști în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Smoke and Mirrors
Reasonable value for money. Sufficiently clean and neat. Staff could be better trained, and it's time to replace those scruffy uniforms. The acrid smell of cigarette smoke is everywhere, even on the non-smoking floors. Hotel would not provide an ionizer.
Recenzat 23 septembrie 2016

Ben din Australia
Turiști solitari
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în septembrie 2016
For the Price
This level of hotel in HK is usually a bit pricier.
Recenzat 23 septembrie 2016

Ben din Australia
Cupluri
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în septembrie 2016
They do it well
Ibis are pretty safe for no nonsense, clean snd comfortable short stays in my experience
Recenzat 22 septembrie 2016

Dominic din Regatul Unit
Turiști solitari
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Consistent
Returning custimer. Decent location; near food outlets and public transport. Consistent in their product. Will return!!
Recenzat 22 septembrie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: