2015
Foarte bun 8,0
pe baza a 8022 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 8022 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,3
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după
Recenzii verificate

Lee din Malaezia
Familie cu copii mari
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Very clean, convenience
It's value for money
Recenzat 09 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Junghwa din Coreea de Sud
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur 7 nopți în iulie 2016
Value for money
Good in location and clean hotel.
Recenzat 09 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hui-Lien din Australia
Cuplu
Standard dublă cu vedere la port
Sejur 2 nopți în iulie 2016
great view and great location
Hotel is very conveniently located and we had a room with harbour views which were amazing. The only negatives were shuttle bus driver in such a hurry he smashed our bags into bag area and also staff didn't let me finish my question before they cut me off and tried answering me...a bit rude! But rude seems to be a Hong Kong way of life as didn't see many smiles while we were there. Starbucks at bottom of hotel was great as one of our few friendly encounters with the locals.
Recenzat 08 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shan-Jung din Taiwan
Călător în grup
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în iulie 2016
good value
decent value, good neighborhood, convenient location
Recenzat 08 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Neil din Noua Zeelandă
Turist solitar
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în iulie 2016
Convenient and comfortable
It is basic but has everything you need
Recenzat 07 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

soyeong din Coreea de Sud
Turist solitar
Standard cu pat queen-size
Sejur 4 nopți în septembrie 2015
hotel service so good but staff attitude is bad
hotel service so good but staff attitude is bad. When i had wanted a chack in, that was woman staff. She throw a room key!!!!!!!!!!!!!
Recenzat 05 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lawrence din Singapore
Călător în grup
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Value for money
We were a big group. Probably had 15 rooms or something. Clean, quiet and comfortable rooms. Lobby is at level 5 but you do have direct access to the rooms once you checked in. Location wise, its in the Chinese medicine district. Not too bad. Quite a walk from nearest MTR although we only took it once. Tram was nearer to hotel. Don't expect quality service though. But I guess we won't stay there again. Maybe check out other hotels in the area.
Recenzat 04 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SHIM din Malaezia
Cuplu
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Location
Good location and room are clean.
Recenzat 03 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SHIM din Malaezia
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Location
Location is good
Recenzat 03 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SUNMIN din Coreea de Sud
Turist solitar
Cameră twin standard cu vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în iunie 2016
if you are going to visit hk, don't hesitate to choose this hotel
location, hotel services, room codition... everything was so good. tram station and macao ferry terminal is nearby. you could use free wifi and adaptor
Recenzat 02 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: