2015
Foarte bun 8,0
pe baza a 8020 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 8021 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,3
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după
Recenzii verificate

Gary din Australia
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în iulie 2016
Feedback
Staffs were very responsive and attend to your requests immediately.
Recenzat 22 iulie 2016

kuan din Taiwan
Turist solitar
Standard cu 2 paturi cu vedere la port
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Nice
Very nice
Recenzat 21 iulie 2016

Weng din China
Familie cu copii mari
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur o noapte în iulie 2016
comfortable
comfortable
Recenzat 21 iulie 2016

Gary din Australia
Cuplu
Standard dublă cu vedere la port
Sejur 4 nopți în iulie 2016
Feedback
We stayed here for 4 nights. The reception staff were quite efficient and helpful. They were also helpful with giving us directions and transport tips in Hong Kong. Ibis allowed us to leave our large luggages while we traveled to Macau with our backpacks for a 2 days and 1 night trip, so we do not need to carry all our bags on the ferry. However we did came back to stay at Ibis afterwards. Unsure if they will provide this service to exiting customers. The shower gel in the shower is a combined shampoo and body wash. We did not like this and had to go downstairs to a "7 Eleven" in the middle of the night (12:30am) to buy a shampoo and conditioner pack. There's no self serve laundry facilities available. The laundry service provided charges you per piece of item and is quite expensive. The nearby laundry shop required us to wait 3 days for normal wash due to the long queue.
Recenzat 20 iulie 2016

Yong din Malaezia
Familie cu copii mici
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Value for money
Small room but nice. Attentive and friendly front desk team. Is best if near to mtr.
Recenzat 19 iulie 2016

Daniel din Australia
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în iulie 2016
Centrally located with some good water views
The hotel is close to Central Station and the free shuttle service is great! Staff were friendly and it is easy to walk to many sights. The wifi was excellent, too.
Recenzat 19 iulie 2016

Wesley din Statele Unite
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Very nice hotel couldn't be more satisfied
Only issue was two nights we attempted to eat dinner at the hotel restaurant, they were out of standard menu items. Had to leave the hotel to find dinner.
Recenzat 18 iulie 2016

Ferry din Indonezia
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în iulie 2016
Good Room
Very Clean, and i love the service, fast and excellent
Recenzat 18 iulie 2016

Daniel din Australia
Turist solitar
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 16 nopți în iunie 2016
Tseung Kwan O is underrated
You won't be disappointed in regards to food options, convenience and atmosphere
Recenzat 17 iulie 2016

Anna din Filipine
Familie cu copii mici
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Great hotel
Perfect place to stay, accessible to terminals!
Recenzat 17 iulie 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: