2015
Foarte bun 8,0
pe baza a 8021 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 8021 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,3
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

Rocky din Australia
Turist în scop de afaceri
Standard dublă cu vedere la port
Sejur o noapte în august 2015
Good Location, comfortable & great harbour views
location, modern & clean
Great service from the staff at front desk. Always helpful. Great views. Good location. Small room but expected in Honkers. Free shuttle bus is a bonus.
Recenzat 31 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Indryani din Indonezia
Cuplu
Standard dublă cu vedere la port
Sejur o noapte în august 2015
good view, clean room
location, view
good view for harbour view, good location near MTR & TRAM stations.
Recenzat 30 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tai din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 4 nopți în august 2015
Location and environemnt
Ok clean
Recenzat 30 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Francis din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în iulie 2015
awesome location with nice price
location, cost, view
close to central, nice walking distance to office, very good price
Recenzat 30 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

LANCY din Australia
Familie cu copii mici
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în august 2015
Comfortable stay
Cleanliness, location, comfort
We did not try the food at the hotel, so can't really comment on it. The hotel was clean. The interior still looked very new. The location is quite strategic (tram is only a few meter away from the hotel). The hotel is also very close to Macau ferry terminal ( it can be reached by foot). The unusual thing we found was we had to ask for more toiletries (toilet roll) from the housekeeper as they didn't top it up every day. It was a good stay though. We'll definitely come back to this hotel if we do visit HK again.
Recenzat 29 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Li din Taiwan
Turist solitar
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 2 nopți în august 2015
a good experience
the envornment is great, and clean.
Recenzat 28 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kazuaki din Japonia
Turist în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în august 2015
Once again...
Location, Staff, rooms
A returning customer at this hotel. As per previous visit the staff were very helpful and the hotel very clean. Perfect location with the tram just outside. Would stay there on my next visit
Recenzat 27 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chang din Singapore
Călător în grup
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 4 nopți în august 2015
Clean & Comfortable Hotel
Clean, Location & Peaceful
The stay was good, the room was clean & we got a good sleep. Guess noisy guest don't stay same level with me. The only things is the about the housekeeping, of the 4 nights stay, only got complimentary of a bottle of mineral water on the day we check-in & on the 3rd day. Just a small issue as we can get our own. The staff was helpful to explain when question was posted to them. Glad that I make a good choice to stay in this hotel!
Recenzat 26 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Choon din Singapore
Cuplu
Standard cu 2 paturi cu vedere la port
Sejur 5 nopți în august 2015
Comfort, good value, great harbour view
Location, Great view, good value
staY in Ibis Hong Kong central Hotel with harbour view room for 5 nights, althought small but is very comfort, it has great harbour view with affordable price. the only thing is the cleanliness can be improve.
Recenzat 25 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

kheng din Singapore
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în august 2015
Good hotel good value
Value location clean
Recenzat 25 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: