2015
Foarte bun 8,0
pe baza a 8030 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 8030 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,3
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după
Recenzii verificate

chong din Malaezia
Cupluri
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Value for money
Hotel location is convenient to eateries, shops and walking distance to trains. Clean and comfortable room.
Recenzat 21 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tricia din Australia
Turiști în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Very good value for money with central location.
Price, cleanliness of room, harbour view
Good, the front desk receptionist was lovely and although I didn't eat there, the staff I did interact with all seemed pleasant. It was in a good location and the room had a wonderful view and was nice and clean. Would definitely stay there again.
Recenzat 21 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Peichun din Taiwan
Turiști solitari
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în decembrie 2015
Good location, clean room but smell towels
Location, service
Recenzat 19 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

michael din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur 4 nopți în decembrie 2015
Pleasantly surprised
Value for money, great location and accommodating staff
I would definitely come back
Recenzat 15 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yik din Hong Kong
Turiști solitari
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Good hotel
Comfort
Recenzat 14 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wee din Singapore
Cupluri
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur o noapte în noiembrie 2015
Good stay @ Ibis HK Central
Location, customer service and good view
The room was small but clean. We had a good stay.
Recenzat 13 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Johanna din Finlanda
Familii cu copii mari
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Very much recommended!
Location, comfort, price
The location is great, we even had the luck of having a view right into the harbor! The beds were a tad hard, but we did not come here for sleeping ;) The room standard was good with a fridge, water boiler and safe (and TV, which we did not use). Very quiet at night. Extremely effective check-in and check-out just within minutes. We would very much recommend this hotel and will for aure come again.
Recenzat 11 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MIN-HUA din Taiwan
Călători în grup
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Good
Good
Recenzat 10 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Michelle din Filipine
Familii cu copii mici
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 4 nopți în noiembrie 2015
this hotel values their customers. we ❤ this hotel
This is our home in HK when we do our family vacation every Dec. Everyone is nice,speaks english, honest & pleasing; rooms are clean; near tram station, safe location,free & fast wifi. we love Ibis.
We highly recommend this hotel. We are happy and satisfied customers of Ibis Sheung Wan. This is our home in HK when we do our family vacation every Dec. Everyone is nice,speaks english, honest & pleasing; rooms are clean; near tram station, safe location,free & fast wifi. we love Ibis.
Recenzat 10 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Quek din Singapore
Călători în grup
Standard cu 2 paturi şi vedere la oraş
Sejur 6 nopți în decembrie 2015
great!
safe
Great!
Recenzat 09 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: