Fantastic 8,1
pe baza a 1977 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1977 opinii
  • Curățenie 8,5
  • Dotări 8,5
  • Situare 8,1
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,3
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Daniel din Singapore
Familie cu copii mici
Deluxe Floor Superior Twin Room
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Recenzat 09 septembrie 2016

Pui din Hong Kong
Cuplu
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Sejur o noapte în septembrie 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Recenzat 08 septembrie 2016

Loh din Singapore
Turist solitar
Cameră Deluxe la etaj Premium
Sejur 2 nopți în august 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Recenzat 08 septembrie 2016

teruhiko din Japonia
Cuplu
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Sejur o noapte în septembrie 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Recenzat 06 septembrie 2016

Karla din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe Floor Superior Twin Room
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Recenzat 06 septembrie 2016

KOK din Singapore
Cuplu
Cameră Deluxe la etaj Premium
Sejur o noapte în august 2016
nice
very nice hotel and good location
Recenzat 06 septembrie 2016

Sami din Finlanda
Cuplu
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Sejur 3 nopți în august 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Recenzat 02 septembrie 2016

REBECCA din Australia
Cuplu
Cameră Deluxe la etaj Premium
Sejur 4 nopți în august 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Recenzat 02 septembrie 2016

YUE din Canada
Familie cu copii mari
Suită Deluxe cu vedere la port
Sejur 4 nopți în august 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Recenzat 25 august 2016

Kwok din Regatul Unit
Familie cu copii mici
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Sejur 2 nopți în iulie 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Recenzat 02 august 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: