Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2820 opinii
  • Curățenie 9,5
  • Dotări 9,4
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 9,2
  • Prestaţia personalului 9,3
  • Raport calitate-preț 8,6
  • Alimentaţie/Local 8,5
Aranjare după
Recenzii verificate

Salvatore din Italia
Călător în grup
Club Suite 80
Sejur 2 nopți în ianuarie 2012
Fantastico hotel
Nuovo, vista stupenda, servizio superbo
molto positivo e piacevole. le amenities della suite sono eccezionali e il frigo bar e gratis. il cocktail offerto e' molto piacevole. l'albergo e' parecchio pulito e le suite sono veramente belle. dista circa 1 ora a piedi da canton road.
Recenzat 02 februarie 2012

Giuseppe din Italia
Turist în scop de afaceri
Cameră king sau twin ICON 36 cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în noiembrie 2011
Hotel stupendo, design & comfort
Struttura e posizione
Ottima permanenza, camere dotate di ogni confort e perfettamente insonorizzate. Posizione agevole sia per i collegamenti che per lo shopping.
Recenzat 23 noiembrie 2011

Fabrizio din Italia
Călător în grup
Cameră king sau twin ICON 36 cu vedere la port
Sejur o noapte în septembrie 2011
Hotel piacevole,bello,arredi di gusto.
camere spaziose,insonorizzazione eccezionale.
hotel da consigliere per confort e posizione se si vuole un soggiorno rilassante. con 20-25 HKD di taxi si arriva nel cuore di Kowloon e delle vetrine eccellenti. io personalmente sono rimasto deluso dal buffet,sicuramente non da hotel 5 stelle.
Recenzat 16 septembrie 2011

Giuseppe din Italia
Turist în scop de afaceri
Cameră king sau twin ICON 36 cu vedere la port
Sejur 3 nopți în iulie 2011
Ottima posizione, grande cortesia, camere eccelse
Arredi, spazi, servizi accessori (colazione, heath club...)
albergo nuovissimo sito in una posizione veramente confortevole a due passi da modi road. di grande impatto per lo splendido design offre camere iper confortevoli e molto spaziose. grande pulizie e cortesia del personale elevatissima. uno dei più begli alberghi dove abbia mai soggiornato
Recenzat 04 august 2011

Katrina din Filipine
Cuplu
Cameră king sau twin ICON 36 cu Smartphone și vedere la oraș
Sejur 2 nopți în mai 2016
Amazing!
The size of the room was good, the service was good, the food was good, the staff were nice. It was a bit far from the places where we would go to but they offer shuttle service. It was amazing that they even provide each room with a mobile phone where you can make free international call and has free internet and can even help navigate and give info on shopping and dining places.
Recenzat 27 septembrie 2016

Peter din Regatul Unit
Cuplu
Club Suite 65
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
A great hotel
Did not honour Internet price guarantee but we will still return. Fantastic staff and wonderful views. Club floor amenities and food and drinks excellent.
Recenzat 25 septembrie 2016

Chia-Cheng din Taiwan
Turist solitar
Sejur o noapte în octombrie 2015
The service is absolutely perfect. Highly recommended.
The service is perfect. I checkined on my birthday. Thanks again for the kind birthday card and cake. Convenient. Hotel ICON offers a free, portable wi-fi hotspot. (It's actually a smart phone with a lots of ads, ha, but it's able to have calls free) There is a mini bar and you can get some snacks and beer free there. The swimming pool seems a bit small, but I adored the view there. Highly recommended.
Recenzat 23 septembrie 2016

Wesley din Canada
Cuplu
Cameră king sau twin ICON 36 cu Smartphone și vedere la port
Sejur o noapte în septembrie 2016
Simply the best
I had my best stay here. staffs work with passion. Food is incredible. The view is terrific. I will come back.
Recenzat 19 septembrie 2016

Wong din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Cameră king sau twin ICON 36 cu Smartphone și vedere la oraș
Sejur o noapte în august 2016
Recommended
Big room with impressive design
Recenzat 19 septembrie 2016

KAKI din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Cameră king sau twin Club 36 - vedere la oraş şi acces la Club
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
good
good
Recenzat 16 septembrie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: