Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1310 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 7,5
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 8,6
  • Servicii 8,4
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 7,8
Aranjare după

Loh din Singapore
Turist solitar
Vedere la port
Sejur 3 nopți în iulie 2016
A normal 4 star hotel
No newspaper supply ,no fruits basket
Recenzat 20 iulie 2016

shu din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în iulie 2016
nice and deserved to go again
good environment and high level of cleanliness
Recenzat 14 iulie 2016

kevin din Regatul Unit
Turist solitar
Standard
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Harbour Grand Kowloon
This is the second time I've stayed and there will definitely be a third. Yes it's not cheap but you are paying for a premium hotel in a premium site with premium staff. Perfect
Recenzat 23 iunie 2016

Yvonne din Regatul Unit
Cuplu
Sejur o noapte în iunie 2016
Friendly staff,an excellent hotel and fantastic pool
Fantastic rooftop pool with stunning views
Recenzat 14 iunie 2016

Vicky din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în iunie 2016
Convenience and clean
The location is convenience , it is face to the seaview and the air is fresh too compare to other place that we stay at Hong Kong before.
Recenzat 03 iunie 2016

Steven din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Vedere la port
Sejur 10 nopți în august 2015
Beautiful Hotel
Very pleasant stay, for our business associates and our selves. But i think it would suit much more to the Family or Couples oriented traveler, not because it lacks ability, but its one of those places you want to take in, and remember with someone. Our stay with our associates was amazing, and would love to bring my Family to stay... then we would be able to enjoy all the extras this hotel offers
Recenzat 25 mai 2016

Catherine din Regatul Unit
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2016
Great hotel
Location is a little far from the main shops but there is a free shuttle bus. Then there is easy access to the ferry to Hong Kong island.
Recenzat 10 mai 2016

Wan din Hong Kong
Familie cu copii mici
Standard
Sejur o noapte în aprilie 2016
Dated and smelly room with terrible buffet
hotel upgraded us a non-smoking seaview room, but the room still has smoke smell. Chinese restaurant is ok, but the dinner buffet is expensive. Food were refilled very slow, taste was below average and felt like eating fast food. Selection is limited. Waiters were very slow. No one took our plates and cleaned up our table. It was a Friday night around 8:30pm with only 70% seats occupied... No wonder!
Recenzat 19 aprilie 2016

May din Singapore
Turist în scop de afaceri
Vedere la port
Sejur o noapte în aprilie 2016
Hotel with nice views, friendly staff
Amazing view of the harbour!
Recenzat 18 aprilie 2016

Samantha din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur o noapte în aprilie 2016
convenient for business travelers
Everything is ok.
Recenzat 18 aprilie 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: