Foarte bun 8,0
pe baza a 862 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 862 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,5
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 7,3
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Lesley din Filipine
Cuplu
Cameră standard cu pat king-size
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good location, good service
Staff are friendly. Easy to go to nearby mall and restaurants. Aircon is good despite the heat outside
Recenzat 11 iulie 2016

Lesley din Filipine
Cuplu
Cameră standard cu pat king-size
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good location, big room and bath
Location is very near shopping and for eating. Very accessible via MTR. Free shuttle from Central Station
Recenzat 11 iulie 2016

Natthamon din Thailanda
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size standard
Sejur o noapte în iunie 2016
Good
Good
Recenzat 11 iulie 2016

Dejanant din Thailanda
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere spre port
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Vary good location
Mu usual place of visits for food & shopping
Recenzat 05 iulie 2016

Lesley din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră standard cu pat king-size
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Good location, spacious room, good service
Very central location and room is not too cramped for children
Recenzat 27 iunie 2016

Norfarizan din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră standard cu pat king-size
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Great location
Nearby with mtr station, shopping area and plenty of taxis coming around. Having the airport shuttle stopping at the hotel is very convenient for acccess from and to airport. Front staff are helpful and provides tips on how to get around the nearby areas.
Recenzat 27 iunie 2016

John din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră standard cu două paturi
Sejur o noapte în iunie 2016
Noisy
Renovations were on going in some floors and they booked us at the floor right below it. I had a long flight and was hoping to take a nap before my meetings but obviously that didnt happen.
Recenzat 26 iunie 2016

mohammed din Emiratele Arabe Unite
Cuplu
Cameră standard cu pat king-size
Sejur o noapte în iunie 2016
good
was good
Recenzat 12 iunie 2016

mohammed din Emiratele Arabe Unite
Cuplu
Cameră standard cu pat king-size
Sejur o noapte în iunie 2016
good
waas good
Recenzat 12 iunie 2016

ERMIE din Filipine
Familie cu copii mici
Superior cu vedere spre port
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Misrepresentation
I booked 1 1King 1 Queen 30 sq mt room with sea view (partial) as per AGoda but they gave me a 2 single bed room. According to the reception, we are only 2 thus they gave us this. I have specifically chose the type of room as we are both of a heavy size that we want more bed space. Dissatisfied. This is the last time I will book this hotel.
Recenzat 11 iunie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: