Foarte bun 8,0
pe baza a 458 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 458 opinii
  • Curățenie 8,8
  • Situare 6,7
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Servicii 8,5
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după
Recenzii verificate

Judy din Hong Kong
Cupluri
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în iulie 2012
nice
close to the harbour
Recenzat 11 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

YU din China
Turiști solitari
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în noiembrie 2012
very nice hotel not far away from central
room, bathroom, breakfast
decent hotel at the western end of hk island. nice view from the room to kennedy town which is the local community. close to western harbour front which has a number of food and beverage offer. Room size not big but very clean. friendly staff and good interior decoration.
Recenzat 22 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jasmine din Malaezia
Turiști solitari
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în septembrie 2012
Bad location
breakfast was good
Recenzat 20 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Guibin din China
Cupluri
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur 5 nopți în noiembrie 2012
Good
Room is very small
Room is very small. It's located in western district, no MTR, but has shuttle bus to central.
Recenzat 12 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chiang din Singapore
Turiști solitari
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în decembrie 2012
Friendly staffs
value for money and good experience overall
Recenzat 26 martie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chantal din Statele Unite
Călători în grup
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iunie 2012
Ok location but unique room
unique syle
Hotel offer special Victorian style interior decoration Friendly staff it's a bit further away from MTR yet offer lotsa local food around.
Recenzat 05 martie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Betrisey din Elveţia
Turiști solitari
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în iunie 2012
Lovely hotel, nice design, clean
Design, quietness, situation
very close to cbd, nice cosy and designed hotel. a bit far from mrt station and therefore need taxi
Recenzat 03 martie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chantal din Statele Unite
Turiști solitari
Single
Sejur o noapte în iulie 2012
Ok location but unique room
good serive
This boutique hotel offer very special design of each room Very cosy with friendly staff even their english is not the perfect but will try to help you with everything
Recenzat 27 februarie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lee din Malaezia
Călători în grup
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în decembrie 2012
Nice, chic hotel but far from mtr
Clean, good service, comfortable, aesthetically pleasing
Although the hotel is abit far from hkg town center and the mtr, it is quite fuss-free to get to the hotel when we first reached hkg. From the airport, we took airport express to Hongkong station (IFC mall). From Hongkong station we took a couple of escalator up and came to a front building lobby with a couple of airport check-in board and a help counter. We proceed to ask the receptionist about the waiting point for the shuttle bus to Dorsett Regency. And it just happened to be outside the front building.It is not a long wait (remember the shuttle comes every hour by the 25mins mark) before the shuttle came and we managed to get to the hotel within 10 mins. We were impressed when we first stepped into the hotel with its chic and aesthetically pleasing interior. Check in to the rooms were fast and friendly. We mark our time and took the shuttle bus out everyday, to either Shueng wan station or Hkg station, which is convenient enough for us to take the next train to our desired places. Everything went well throughout our stay.
Recenzat 09 ianuarie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Paul din Venezuela
Cupluri
Standard cu pat dublu sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în decembrie 2012
Nice hotel but very far
Big, comfortable rooms
Recenzat 05 ianuarie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: