Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 929 opinii
  • Curățenie 6,4
  • Dotări 4,5
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 6,5
  • Prestaţia personalului 6,3
  • Raport calitate-preț 7,0
  • Alimentaţie/Local 5,3
Aranjare după

Maria din Filipine
Călător în grup
Cameră triplă cu 1 pat dublu și 1 pat de o persoană
Sejur 3 nopți în august 2016
Loved the location
The location is accessible and easy to find..
Recenzat 19 august 2016

April din Filipine
Turist solitar
Cameră dublă cu 1 pat dublu
Sejur 4 nopți în iulie 2016
Good
Friendly staff
Recenzat 10 iulie 2016

TOMMY din Indonezia
Călător în grup
Cameră twin (2 paturi de 1 persoană)
Sejur 2 nopți în iunie 2016
budget hostel & good location
very helpful staff especially John, Deep, Sherrie
Recenzat 25 iunie 2016

TOMMY din Indonezia
Călător în grup
Cameră triplă cu 1 pat dublu și 1 pat de o persoană
Sejur 2 nopți în iunie 2016
budget hostel & good location
very helpful staff especially John , Deep ,Sherrie
Recenzat 25 iunie 2016

Paul din Filipine
Călător în grup
Cameră dublă cu 1 pat dublu
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Nice Hostel
Nice place to stay in HongKong
Recenzat 18 iunie 2016

Kriza din Filipine
Turist solitar
Cameră twin (2 paturi de 1 persoană)
Sejur 4 nopți în mai 2016
It was ok
Very good location. But room was very small. Receptionists were very accomodating and friendly. Ate josie was also very helpful.
Recenzat 03 iunie 2016

SUTTHIRAT din Thailanda
Turist solitar
Single Room with 1 single bed
Sejur 4 nopți în mai 2016
Good location
Located near the shopping center and subway station, easy to find and convenient transportation. But the room is too small.
Recenzat 18 mai 2016

Li din China
Turist solitar
Cameră dublă cu 1 pat dublu
Sejur 3 nopți în mai 2016
Everything is fine except its location
Budget hostel is a budget hostel, do not expect too much. Staff is nice and room is small. It is easy to find. Do not suggest to female travellers alone.
Recenzat 08 mai 2016

Andrew din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Cameră dublă cu 1 pat dublu
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Roach infested hellhole! Do not stay here
I stayed here and within 60 minutes I had killed over four roaches. I refused to stay the night and the owner not only wouldn't refund my money but also informed the booking company that I had never showed up -- an act I think to avoid a bad review. Luckily, I had stayed there before and was able to put up this review. There were four roaches crawling around the room and mites busy in the bathroom. Nasty place. Nastier owner.
Recenzat 04 mai 2016

Mateusz din Polonia
Cuplu
Cameră dublă cu 1 pat dublu
Sejur o noapte în aprilie 2016
Be careful
On the beginning we got a room much different from the picture (almost 2x smaller, without any window). After I showed them the pictures of our booking, they moved us to almost the exact room (much bigger, with window, small table and fridge). So be careful what you get and what you paid for. Besides that the stuff was very friendly and helpful. Chungking mansion is a small city itself. We have never experienced something like this before. There are many hotels, guest houses and hostels on several floors. It's a huge place with a lot of Hindus people. TIP: Eat on the ground flor - Indian food there is tasty and very cheap in comparison to Hong Kong prices.
Recenzat 02 mai 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: