Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8148 opinii
  • Curățenie 7,3
  • Dotări 6,5
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 6,9
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 7,1
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

Arisa din Thailanda
Familii cu copii mici
Familial
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Good Place
Good Place Good Location Good for Familytrip
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jessica din Regatul Unit
Cupluri
Duplă standard
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Great location for the price
Easy location to get to which was good for a 3 night stay. Room was small (but this is expected in Hong Kong). Shower was over the toilet which was fine... Toiletries provided everyday which was good. However, the wifi was very poor, almost unusable. We were on the 9th floor so I doubt the higher floors could use it at all.
Recenzat 11 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sitanan din Thailanda
Călători în grup
Standard cu 2 paturi
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Nice hotel with helpful staff
This hotel is at the good location near MTR station, shopping centre and restaurants. I also got warm welcome from the staff. My friend and I tried to dim sum restaurant called Tim Ho Wan and the staff searched and print out the map for us. The maid always kept our room clean when we're back from travelling. We're really impressed with this hotel and staff. The only weak point of this hotel to me is the room which is so small.
Recenzat 10 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Pichakorn din Thailanda
Familii cu copii mari
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în februarie 2016
review
Good Location and cheap price
Recenzat 09 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Oranun din Thailanda
Călători în grup
Standard cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Very convenient
Very convenient but the room is quite small. Overall, great!
Recenzat 09 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

KRITSANA din Thailanda
Turiști solitari
Standard cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2016
VERY CLOSE TO MRT STATION
BATH ROOM TOO SMALL
Recenzat 07 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Djunaidi din Indonezia
Turiști solitari
Single standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Very small room
Nearby MTR but small room
Recenzat 06 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lindy din Singapore
Călători în grup
Familial
Sejur o noapte în martie 2016
hong kong special package
we booked a special package with travel delightfully as it was someone's birthday. casa hotel has a good location. we had hotel transfers for our hong kong city tour, disneyland day trip, macau day trip and ocean park day trip. it was convenient to visit the night market too. awesome fun!
Recenzat 05 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Loh din Malaezia
Cupluri
Standard cu 2 paturi
Sejur 6 nopți în martie 2016
The Location is Very Convenient !!
just 1mins walk from Yau Ma Tei train station. Super Convenient!
Recenzat 04 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Iain din Noua Zeelandă
Călători în grup
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în decembrie 2015
Clean and modern
Modern and comfortable.
Recenzat 01 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: