Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8149 opinii
  • Curățenie 7,3
  • Dotări 6,5
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 6,9
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 7,1
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

Parnsawad din Thailanda
Cupluri
Duplă standard
Sejur 2 nopți în mai 2016
nice location
small room but nice location
Recenzat 16 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

peiwen din Hong Kong
Turiști solitari
Standard cu 2 paturi
Sejur o noapte în mai 2016
good
good
Recenzat 13 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ted din Canada
Cupluri
Duplă standard
Sejur 2 nopți în mai 2016
Good location,Ok staff , too old. never come back again.
Good location,good staff.this place just too old, room does not have a decent bathroom.we check in and have to upgrade it cost us another $200hk a night after two night we have to cancel and leave to another hotel.
Recenzat 13 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chew din Singapore
Cupluri
Standard cu 2 paturi
Sejur 6 nopți în mai 2016
Casa Hotel is only good for Location Location Location
The room is super small for 2 paxs, we tot is value for money but deeply disappointed with the room size because it can't to put our 2 luggages at all. Therefore we request to upgrade the room to double the room size paying S$240 extra but the air condition is not working well for the first upgraded but he staff very helpful and offer to change to another same room size immediately but I have to run up and down to change the room. That's why I am saying Casa is only good in the locartion because the hotel located at a very prefect place near to bus stop and MRT. But will still stay for next visit.
Recenzat 12 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

arun din Afganistan
Turiști solitari
Duplă standard
Sejur 2 nopți în iulie 2015
near mtr
Exit c yau ma tei station 3 mintues walk to casa hotel
Recenzat 11 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yean din Malaezia
Cupluri
Duplă standard
Sejur 4 nopți în mai 2016
Bed cleanliness
Overall is satisfactory, management have to take care of the cleanliness of the bed. I got bitten by bed bug, but not so serious..
Recenzat 10 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SUWIMOL din Thailanda
Călători în grup
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în mai 2016
Location shopping comfortable
Location Shopping
Recenzat 10 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SUWIMOL din Thailanda
Călători în grup
Duplă standard
Sejur 3 nopți în mai 2016
Location comfortable shopping
Location is very good Shopping
Recenzat 10 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bhandari din Nepal
Turiști solitari
Duplă standard
Sejur 2 nopți în mai 2016
Never ever staying again- very poor condition
They put photos in online very nice but room so small, not good bed, old chair, after seeing the room rust then gust house, I am surprised how they got 3star tag. I talked front they can't helped. I asked them I wants talk to Manager but they not come to front just talking on the phone with there staff only. Almost hours discussion they said if don't like room you talk your booking agents to cancel. I talk agoda they take 2days for processing cancelled. I booked 5 nights. 2 nights stay this hotel like hell. Very sad. Finally changed hotel feel like hell to haven.
Recenzat 09 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kunrada din Thailanda
Călători în grup
Standard cu 2 paturi
Sejur 6 nopți în mai 2016
It's good but rooms so small
It's expensive for this size of room
Recenzat 09 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: