Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8152 opinii
  • Curățenie 7,3
  • Dotări 6,5
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 6,9
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 7,1
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

antoine din Franţa
Turist solitar
Cameră dublă standard
Sejur 2 nopți în iunie 2016
a
a
Recenzat 23 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chen din Singapore
Cuplu
Duplă standard
Sejur 5 nopți în iunie 2016
Best location
Yao Ma Tei MTR station is just 2 minutes walk from the hotel. Temple street is nearby that you can shop around the night market. Nearby have a lot of choices of restaurant. Will stay here again if I travel to Hong Kong next round.
Recenzat 23 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Benjawan din Thailanda
Turist solitar
Single standard
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Feedback stay
I'm lucky cos i got upgrade room type,but when i came into the room,the room was small.It was OK for me because i stayed alone.The location was very good closed to mrt yau ma tei station.Due to the room was so small i heard the voice from the other room,it was annoying.This is my first time that i visit to Hongkong,good experience.I think i will come back to Casa hotel again next year.Location was superb!
Recenzat 22 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Thunyaiphat din Thailanda
Călător în grup
Standard cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Location is very Good. The staff is nice.
Location is very Good. The staff is nice.
Recenzat 21 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Thunyaiphat din Thailanda
Călător în grup
Familial
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Location is very Good. The staff is nice.
Location is very Good. The staff is nice.
Recenzat 21 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Vana din Indonezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 6 nopți în iunie 2016
Satisfactory
Good location. Good staff. Everyday the room 's cleaned. Everyday get 2 waterbottled. 6 night sleep at casa hotel was satifactory!!
Recenzat 20 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

JIE din Malaezia
Turist solitar
Standard cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iunie 2016
need to improve
The bathroom was extremely small, can even turn around when showering. There are no fridge in the hotel and poor soundproof, we can hear what next door chatting.
Recenzat 19 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SANSANEE din Thailanda
Familie cu copii mici
Cameră deluxe cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iunie 2016
good location
Comfort bed good location near MTR, bus stop
Recenzat 17 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jaime din Filipine
Cuplu
Standard cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iunie 2016
nice & convenient
location is very convenient good value for money in the heart of Kowloon. clean hotel with the basic facilities you need. but the toilet is too narrow/small.
Recenzat 17 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Say din Singapore
Familie cu copii mici
Standard cu 2 paturi
Sejur 5 nopți în iunie 2016
Location is Good
Toilet is too small.
Recenzat 14 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: