Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8148 opinii
  • Curățenie 7,3
  • Dotări 6,5
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 6,9
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 7,1
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după
Recenzii verificate

Doris din Filipine
Turist solitar
Standard cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în iunie 2014
nice
location
ok
Recenzat 19 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Timothy din Filipine
Familie cu copii mici
Familial
Sejur 2 nopți în aprilie 2014
Small Room, Cramped, Centrally located
Location, Location, Location
The best thing about this Hotel is the location. The room is really small as i booked for a family hotel but we can barely move.
Recenzat 18 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bryan din Malaezia
Turist solitar
Standard cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iunie 2014
good
location and staff
Recenzat 17 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yoke din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 5 nopți în mai 2014
Shower & Room too small, disappointed.
Location, easy to look for foods around this hotel.
1) This hotel gave us the feeling of "just sleep" at nighttime ONLY. 2) The room & shower room too small, disappointed about the room size. 3) No privacy in shower room because the glass door is transparent. Not suitable for gal & guy friends who would like to stay into one room.
Recenzat 17 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Brian din Indonezia
Turist solitar
Single standard
Sejur 2 nopți în iunie 2014
not recommend !! please find other hotel
the bathroom are just same bigger as my wardrobe in my home. please find other hotel as this hotel have many neighbor , with the same rate room if the hotel . room are small, wifi are weak . bathroom very small.not recommend hotel .
Recenzat 16 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yeong din Singapore
Călător în grup
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 4 nopți în iunie 2014
No good service.
Location.
I don't like it at all. It's a very small and squeeze room for 3 people.
Recenzat 16 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHIACHENG din Taiwan
Turist solitar
Single standard
Sejur 2 nopți în decembrie 2013
soso
soso
Recenzat 16 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

YUE din China
Cuplu
Duplă standard
Sejur o noapte în iunie 2014
Hot location, convenient transportation.
Fast check in and out
Recenzat 16 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Li din Malaezia
Turist solitar
Single standard
Sejur 2 nopți în iunie 2014
The room is old and dark.
The location is strategic, it is in the midst of Mong kok and tsim sha zui.
Room is old and dark. Toilet is super small until you can't turn in the toilet. Lighting in the room is not sufficient and furnitures look old as well.
Recenzat 16 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Andrew din Statele Unite
Turist solitar
Single standard
Sejur 2 nopți în iunie 2014
A good inexpensive option in a convenient location
Price, location, fairly quiet room
This hotel is fine. I have stayed here before, and I will stay again. My only slight complaint this time was that the internet speed was uneven, at times too slow for Skype.
Recenzat 16 iunie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: