Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3917 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,4
  • Situare 7,8
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,2
  • Raport calitate-preț 8,3
  • Alimentaţie/Local 6,0
Aranjare după

Hob din Hong Kong
Turist solitar
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în aprilie 2016
Very good hotel
Room size is big
Recenzat 22 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yeeun din Coreea de Sud
Cuplu
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
good place to stay
This hotel is located near by sheunwan station (easy to move to other places). The room was enough clean.
Recenzat 22 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Louis din Australia
Turist solitar
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Excellent but see comment below
This is a very good, clean, functional and quiet hotel. But they billed my credit card for HK$500 as security for any costs incurred during my stay. There were none. They knew this when I checked out. Two weeks later and they have not yet returned that money to my credit card. For the sake of AGODA's reputation, I ask that you notify the hotel of this failure. And I suggest that you inform all the hotels you promote to get rid of this practice. An imprint of a credit card is all that is required. Hotels have no right to even the temporary possession of money that is not theirs.
Recenzat 21 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jennie din Singapore
Călător în grup
Deluxe cu pat king-size
Sejur 5 nopți în aprilie 2016
Feedback
Everything is ok; but no soap/shower cap in the bathroom. Location is not ideal for both young n old. Getting a cab one needs to walk to nearby Ibis hotel to get one.
Recenzat 18 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Normita din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe cu pat twin
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Worth every penny!
Rooms are big and location is very near MTR. However, there is one staff that is very rude. Otherwise, we are all happy we chose this hotel. I will still recommend it to my friends.
Recenzat 15 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rajni din Canada
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
Great place to stay
The gym is small although it looks big and well-equipped in photos because of mirrors. However, this is an excellent place to stay.
Recenzat 09 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ARMI din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe cu pat twin
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
average
accessible to mtr, bus and tram
Recenzat 08 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ka din Macau
Cuplu
Deluxe cu pat twin
Sejur o noapte în martie 2016
convince
convince
Recenzat 06 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ka din Macau
Cuplu
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în martie 2016
convince
convince
Recenzat 06 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ka din Macau
Cuplu
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în martie 2016
room is big
downtown convince
Recenzat 06 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: