Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3915 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,4
  • Situare 7,8
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,3
  • Alimentaţie/Local 6,0
Aranjare după

kam din Hong Kong
Turist solitar
Deluxe cu pat twin
Sejur o noapte în octombrie 2015
Cool
Cool coo cool
Cool
Recenzat 13 octombrie 2015

Irene din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în octombrie 2015
good location
good location, easy to find, spacious
Recenzat 12 octombrie 2015

Irene din Hong Kong
Turist în scop de afaceri
Suită executive
Sejur o noapte în octombrie 2015
big room
big room, spacious, near MTR
Recenzat 12 octombrie 2015

ALEKSEI din Rusia
Familie cu copii mici
Deluxe cu pat king-size
Sejur 5 nopți în octombrie 2014
Vacation in 60 West Hotel
Good location, nice room, nice staff
We arrived early at the hotel. There were no rooms available, waited about 3-4 hours when released our room and it will be removed. Expected on the couch ... But despite this hotel liked. Clean, comfortable. Near a bus stop within walking distance of the subway. The hotel is without power, so I put one of this item
Recenzat 09 octombrie 2015

Jonathan din Canada
Turist solitar
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Good hotel!
Location, staff, room
Very friendly staff, great room, no complaints!
Recenzat 08 octombrie 2015

Sin din Malaezia
Călător în grup
Suită executive
Sejur 4 nopți în septembrie 2015
Pleasant stay
Friendly and helpful staff, nearby food and cleanliness
Pleasant experience Food available nearby
Recenzat 23 septembrie 2015

Fenty din Indonezia
Familie cu copii mari
Deluxe cu pat twin
Sejur 3 nopți în august 2015
Hotel with best location
Location,Room,Clean
I Stay for 5 days in this hotel and sastify. The suite room is big enough and the location is not far away for MRT. Even starbuck is near here. For me all is ok
Recenzat 23 septembrie 2015

Thong din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2015
Spacious room
Roomy, clean and comfortable
Recenzat 23 septembrie 2015

Francois din Franţa
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 4 nopți în septembrie 2015
Good rooms, but No view! Clean!
Clean, nice confortable bed, big shower
Good
Recenzat 20 septembrie 2015

Lai din Portugalia
Familie cu copii mici
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în septembrie 2015
Big room but not cozy
Big room, good price and easy to locate
Have put a special request to Agoda when booking the room that an upper floor room is required cos we are coming with a baby boy, however its had been neglected and we were place at a low floor. The staff said it was the last room and we have no choice. So looks like its useless to put any special notes when booking cos apparently it will be ignored. Room is big and good price, however, there are certain things that need improvements. For example, towels arent clean, its smelly and yellowish and looks like its been used. No soap for washing the hands, bathroom ventilation is poor; it takes a long time to dry the floor. If you walk in the bathroom with your slippers and the floor is wet, when you walk out, beware that you wont fall off cos the floor of the room is not carpet and its very slippery. Bathroom door is a bit heavy and you need to close it when you went to bed otherwise you will hear the loud noise if the pipes.
Recenzat 20 septembrie 2015


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: